Telecom trainees gezocht (HBO/WO)

Telecom trainees gezocht (HBO/WO)

TELECOM TRAINEES (HBO/WO)

Diek BV start met een traineeship, waar startende HBO/WO studenten kennis kunnen maken met de wereld van telecommunicatie en ons bedrijf. Opleiding, coaching, begeleiding en al snel uitdagende projecten aangaan. Vanaf dag 1 starten tegen een mooi salaris. Solliciteer nu!

Met meer dan 65 professionals verbeteren wij de digitale wereld van televisie, internet, data en telefonie. Dat doen we door nieuwe verbindingen aan te leggen, of storingen op te lossen in bestaande netwerken. Ons werkgebied is heel Nederland, dat vanuit ons kantoor in Zaandam wordt georganiseerd.

Om te kunnen starten in deze functie is het belangrijk dat je een propedeuse HBO/WO hebt afgerond. Je moet communicatief zijn, analytisch sterk, klantgericht en kunnen en willen samenwerken in een team. Al snel merk je dat je verantwoordelijkheid krijgt en jezelf iedere dag weer kunt uitdagen en hiermee je groei verder doorzet.

HOE JE TRAINEESHIP ERUIT ZIET

Het traineeship bij ons bestaat uit de volgende fases. De fases hebben één ding gemeen; jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling staat centraal. Kijk maar:

 • Interne opleiding bij afdeling Planning & Engineering
 • Werkschoenen aan en naar buiten in de uitvoering
 • Projecten uitvoeren en opleveren aan klanten
 • ICT platformen en optimalisatie
 • Werken met de directie

Ons kantoor is gevestigd in Zaandam, van daar uit ga je werken. In de eerste maand maak je kennis met onze werkprocessen en kijk je in het hart van onze besturing. Daarna ga je naar buiten en maak je kennis met uitvoering van werkzaamheden, storingsprocessen en techniek. Je krijgt de kans eigen projecten te leiden en ervoor te zorgen dat deze volgens afspraak met onze opdrachtgevers worden uitgevoerd en opgeleverd. Onze eigen ICT platformen ondersteunen ons proces, de volgende stap is het bestuderen hiervan en het opzoeken van mogelijkheden tot optimalisatie. Tot slot neem je een kijkje bij de directie en wordt je gekoppeld aan de algemeen directeur om vanuit zijn cockpit te kijken naar klanten en het financiële wel en wee van het bedrijf.

Aan het eind van de traineeship heb je voldoende in huis en ben je ingewerkt om een functie bij ons bedrijf te gaan bekleden. Kan zijn richting planning, technische engineering en werkvoorbereiding, uitvoering of projectleiding.

WAT WE JE BIEDEN

 • opleidingen, begeleiding en coaching door ervaren collega’s
 • vanaf dag 1 een volledig salaris
 • fulltime plezier in een gaaf traineeship met een groep collega trainees
 • ontwikkeling van jouw professionele en persoonlijke talenten
 • collega’s met teamgevoel, humor en ondernemerschap
 • verantwoordelijkheid om je eigen projecten te leiden
 • de kans om eigen initiatieven te nemen en je ideeën in praktijk te brengen

Dus,  ben jij geïnteresseerd en gepassioneerd met techniek, weet je niet precies wat je wil, en heb je een HBO/WO achtergrond in een 1e of 2e jaars studie? Solliciteer dan via info@diekbv.nl