Fijne feestdagen gewenst! Wij ondersteunen dit jaar de Prinses Maxima Centrum Foundation

Fijne feestdagen gewenst! Wij ondersteunen dit jaar de Prinses Maxima Centrum Foundation

Directie en medewerkers van Diek BV willen al onze klanten, partners en leveranciers bedanken voor de samenwerking in 2021! We zijn heel blij dat onze opdrachtgevers vertrouwen hebben en ons ook in dit bijzonder jaar hebben weten te vinden. Door hun continuïteit zijn wij in staat geweest om kwaliteit te kunnen leveren in het beheer en onderhoud van telecommunicatienetwerken en -verbindingen. Juist nu, waar iedereen die thuis werkt zo afhankelijk van is.

Dit jaar hebben we gekozen om een financiële bijdrage te leveren aan het Prinses Maxima Centrum Foundation. De Foundation heeft ten doel middelen te verwerven ten behoeve van extra voorzieningen ter ondersteuning van kind en gezin op het gebied van kinderoncologie in het Prinses Máxima Centrum.

Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie
In juni 2018 is het Prinses Máxima Centrum in Utrecht geopend door onze Koningin. Sinds dat moment worden alle kinderen met kanker uit heel Nederland in het Máxima behandeld. In Nederland wordt jaarlijks bij ong. 600 kinderen de diagnose kanker gesteld en op dit moment overlijdt nog steeds 1 op de 4 kinderen aan deze ziekte. Het Prinses Máxima Centrum heeft één ambitie: Ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven. Om deze missie te realiseren is alle kennis en expertise op het gebied van kinderoncologische zorg én research in het Máxima samengebracht. Dát maakt het verschil. Het is een enorme stap voorwaarts, zodat elk kind met kanker de beste behandeling op maat krijgt en nog belangrijker: een grotere kans op overleving. Helpt u ook mee?

Met vertrouwen kijken we uit naar 2022, een nieuw jaar met nieuwe kansen en nieuwe technologische ontwikkelingen. Wij hebben er zin in! Bedankt en hele fijne feestdagen gewenst.