Met glasvezeltechniek, coax en kabels lossen wij WiFi problemen op voor het MKB en consumenten

WiFi verbeteren of installeren in huis of op kantoor

Werkt je internetverbinding niet zoals je het gewend bent? Is je internetverbinding erg traag of werkt hij helemaal niet? Haperende Youtube filmpjes of websites die niet willen laden? Of het nou om een bekabelde- of wifi-verbinding gaat. Met ons stappenplan krijg wij je verbinding weer werkend. Wij verbeteren je WiFi met een Access point. Met MESH, MIMO en seamless roaming. In huis of op kantoor.

Voor het MKB is een slechte internetverbinding vaak een enorme frustratie in het werkklimaat. Omdat de oplossingen voor het verbeteren van deze werksituaties voor ieder bedrijf anders is is hier vaak behoefte aan maatwerk. Naast de hierboven besproken acces point zijn er ook access points die via een MESH systeem draadloos op elkaar worden verbonden. Deze worden strategisch in je woning of je bedrijfspand geplaatst, wanneer UTP kabels trekken lastig is om te realiseren.

Storingen in je tv of internet signaal

Het kan zijn dat je last hebt van vervelende signaalproblemen zoals blokjes in beeld, stil staand beeld, zwart beeld of foutmeldingen. denk aan o.a. de foutcodes van een decoder? Het tv-signaal kan worden verstoord door een stoorbron of door een storing in het netwerk van je Internet Service Provider.

Verschil tussen vast internet en wifi

Bij vast internet is je laptop of pc aangesloten op je internetmodem met een UTP-kabel. Wifi staat voor draadloos internet. Je hebt een wifi-modem of draadloze router nodig om met bijvoorbeeld je laptop, tablet, smartphone, pc of spelcomputer draadloos te internetten.

Heb jij de juiste internet kabels?

Wij zien vaak dat het vervangen of juist aanleggen van UTP Kabels veel internetproblemen oplost. In plaats van een Cat 5e kabel is het wellicht noodzakelijk om een Cat 6, Cat 6a of 7  door een buis te laten doortrekken. Dit kunnen zelfs 2 internet of UTP kabels zijn die door 1 buis gaan. Wij kunnen e.e.a voor je aansluiten op een UTP of internet inbouw of opbouw wandcontactdoos.

WiFi verbeteren met een Homeplug

Homeplug werkt via je stroomnetwerk. Dit wordt ook wel powerline adapters genoemd. Heb je je modem van je Internet Service Provider ( ISP ) in je meterkast, dan installeren wij een extra stopcontact op de groep van waar de WiFi van de 2e Homeplug in het stopcontact van de kamer wordt gestoken. Deze methode wordt gebruikt wanneer er geen mogelijkheid is om een internet kabel door te trekken.

Coax, internet, UTP kabels aansluitingen of vervanging

Hieronder tref je de werkzaamheden aan die wij voor jou of je bedrijf kunnen doen.

  • Kabelschade repareren.
  • Coax kabels vernieuwen, vervangen, aanleggen of doortrekken.
  • Internet of UTP kabels vernieuwen, vervangen, aanleggen of doortrekken.
  • Storingen of problemen oplossen aan internet, coax en WIFI.

Waarom Diek BV?

Het grote voordeel van Diek BV is dat we kennis en ervaring hebben met de grotere serviceproviders in Nederland. Onze mensen werken dagelijks voor deze opdrachtgevers, en daarmee zijn we allround op glasvezel, coax en databekabeling. Onze mensen zijn Ziggo gecertificeerd en leveren ook gecertificeerde materialen.

Maak direct een afspraak door te bellen met 075-7713360 of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.

Vul onderstaand contactformulier in om een vrijblijvende offerte te ontvangen voor het verbeteren van uw internet en/of Wifi.

    Hoe wij onze diensten bij u kunnen inzetten?
    Neem vrijblijvend contact met ons op.