Heb jij een passie voor coax netwerken?

DIEK is een nieuw telecommunicatie bedrijf, gespecialiseerd in aanleg, ombouw en beheer en onderhoud van telecommunicatie netwerken. We werken voor Ziggo aan het glasvezel en coax netwerk, van klant tot datacenter. Dit is onze passie. Wij zorgen altijd voor een tevreden klant. We willen bekend staan om onze kwaliteit, vakmanschap en flexibiliteit.

Wegens sterke groei zoeken wij een aantal nieuwe collega’s in de functie:

(startende) Monteur Coax

Functie

Als startende monteur volg je een praktijkgerichte, interne opleiding en loop je mee met onze senior specialisten. Hierdoor leer je de kneepjes van het vak en word je voorbereid op de praktijk en theorie examens die vanuit het SECT worden aangeboden.

In de praktijk werk je vanaf dag 1 mee aan het ombouwen van groep- of eindversterkers, of in wijkcentra’s. Je leert om problemen en storingen op te sporen, te analyseren en op te lossen. Je verricht netwerkmetingen in onder andere versterkers en wijkcentra en verzorgt de daaruit voortvloeiende meetrapportages.

Na uitvoering van de werkzaamheden lever je de vereiste revisie- en productiegegevens op. Je werkt samen met in een team gepassioneerde specialisten. Tijdens de uitvoering van je werkzaamheden neem je de vereiste veiligheid in acht. Ons werkgebied omvat Noord- & Zuid-Holland, Friesland, Flevoland, Gelderland en Utrecht.

Onze kandidaat


  • Hebt bij voorkeur een MBO opleiding gevolgd in de richting electrotechniek of telecommunicatie (niveau 3/4).
  • Bent bereid om tijd en energie te steken in het opleidingtraject.
  • Kunt zelfstandig en netjes werken, bent leergierig en oplossingsgericht.
  • Staat voor kwaliteit, passie en plezier in je werk.
  • Bent flexibel en hebt een klantgerichte instelling.
  • Bent in het bezit van rijbewijs B.

DIEK


  • Groeit en zoekt uitbreiding en investeren als werkgever in onze mensen. Ons bedrijf biedt goede doorgroeimogelijkheden.
  • Biedt een uitgelezen kans om kennis en ervaring te vergroten binnen een gespecialiseerd bedrijf waarin veel ruimte is voor eigen inzichten, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling.
  • Biedt onze mensen uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Biedt de gelegenheid om passend bij je functie trainingen en cursussen te volgen.

Solliciteren

Zie jij voldoende raakvlakken met de functie en ons bedrijf en wil jij DIEK komen versterken? Mail je sollicitatiebrief met CV dan naar: info@diekbv.nl of bel voor meer informatie met ons op 075-7713360.