Fijne feestdagen gewenst!

Fijne feestdagen gewenst!

Directie en medewerkers van Diek BV willen al onze klanten en leveranciers bedanken voor de samenwerking in 2020. We zijn heel blij dat onze opdrachtgevers vertrouwen hebben en ons ook in dit bijzonder jaar hebben weten te vinden. Door hun continuïteit zijn wij in staat geweest om kwaliteit te kunnen leveren in het beheer en onderhoud van telecommunicatienetwerken en -verbindingen. Juist nu, waar iedereen die thuis werkt zo afhankelijk van is. Ook onze leveranciers danken we hiervoor, want samenwerken doe je samen.

Dit jaar hebben we gekozen om een financiële bijdrage te leveren aan de stichting KWF Kankerbestrijding. KWF is een Nederlandse stichting die zich inzet voor bestrijding van kanker door middel van wetenschappelijk onderzoek, voorlichting en patiëntenondersteuning. Dat gebeurt samen met vrijwilligers, donateurs, patiënten, artsen en onderzoekers.

Met vertrouwen kijken we uit naar 2021, een nieuw jaar met nieuwe kansen en nieuwe technologische ontwikkelingen. Het zal zeker een ander jaar worden, wij hebben er zin in! Bedankt en hele fijne feestdagen gewenst.